Waarom jij echt bij Findr wilt ondernemen

Alle vrijheid om je eigen business te runnen, maar toch onderdeel zijn van een grotere organisatie? Dat kan! Bij Findr Recruitment. 

Een fijn kantoor om productief te kunnen werken? Zorgen we voor. Goedwerkend softwarepakket waarmee je geen kans in de markt mist? Wordt geregeld. Naamsbekendheid en een geoliede marketingmachine? Werken we hard aan. Kortom: alles wat jij nodig hebt om te kunnen ondernemen, staat voor je klaar.

Maar wie zoeken wij dan? We kunnen het niet genoeg benadrukken: mensen met drive. Voel jij je daarin aangesproken, dan sta je al met 1-0 voor. Een specialisatie in een bepaalde sector komt ook goed van pas. Je kent de branche, hebt een groot netwerk en weet waar organisaties en werknemers naar op zoek zijn. En dan het laatste, maar misschien wel belangrijkste stukje: de klik. Eerlijke, informele professionals met humor: die passen goed bij ons.

Allemaal leuk en aardig, maar je wilt natuurlijk weten wat wij te bieden hebben. 10 redenen om bij Findr te ondernemen;

 

1.    Samen sterk 
Samen sta je sterker. Bij Findr ga je zelfstandig aan de slag, maar staat er een organisatie van formaat achter je. Dat geeft meer zekerheid: je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Aan alles wat je nodig hebt om goed te kunnen werken, is bij Findr al gedacht. Bovendien voel je je geen zelfstandige doordat je daadwerkelijk collega’s hebt. 


2.    Interessant netwerk 
Netwerken is een essentieel onderdeel van recruitment. Dankzij onze connectie met NasWerkt heeft Findr vele ingangen in de regio, zoals diverse businessclubs. Ook werken we graag met gespecialiseerde recruiters: mensen die een netwerk hebben opgebouwd in hun eigen branche. Door onderlinge samenwerking kun je elkaar versterken. 


3.    Uitstekende voorzieningen 
Een fijne werkplek, een laptop en een zakelijke telefoon: dat zijn toch wel de basisvoorwaarden om aan de slag te kunnen. Via Findr heb je deze zaken in een handomdraai geregeld. Ook bij zaken als je administratie kunnen wij je helpen. Wij ontzorgen je graag bij het regelen van dit soort ‘verplichtingen’, zodat jij alle tijd en vrijheid hebt om lekker te kunnen ondernemen. 


4.    Leuke ‘collega’s’
Dat je zelfstandig werkt, geeft veel vrijheid. Maar vaak mis je dan wel de mensen om je heen. Bij Findr niet! We zijn met een team van gedreven professionals die elkaar ook kennen. 


5.    Goedwerkende ICT
Een goed softwarepakket maakt je werk als recruiter een stuk makkelijker. Findr heeft hier al in geïnvesteerd en daar kun jij van meeprofiteren. Matches maken tussen kandidaten en vacature is met een druk op de knop geregeld zodat jij al je tijd kunt investeren in het plaatsen van de perfecte kandidaat.


6.    Uitstraling en naamsbekendheid
Zonder marketing ben je tegenwoordig nergens. Findr weet dit als geen ander en timmert hard aan de weg. Een professionele uitstraling en goede website zijn nog maar het begin. We investeren in (online) marketing campagnes en we zijn zelfs te zien op de boarding van landelijk uitgezonden voetbalwedstrijden. We bereiken dus onze doelgroep op alle mogelijke manieren zodat jij makkelijker het gesprek aan kan gaan bij potentiele opdrachtgevers en kandidaten. 


7.    Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling vinden we ontzettend belangrijk. We stimuleren dit bij onze kandidaten en recruiters door een gratis abonnement op New Heroes. Deze opleider biedt online trainingen, waardoor leren voor iedereen binnen handbereik komt. 


8.    Vrijheid 
Ben jij voor 10 uur ’s morgens niets waard? Werk je het liefst in het weekend en ben je ’s avonds op je best? Ga je graag op pad? Of is een thuiswerkdag voor jou ideaal? Bij Findr ben je helemaal vrij om je eigen werkdagen in te delen. Je bent tenslotte zelf verantwoordelijk voor je eigen business en jij weet hoe je het beste presteert. 


9.    Meten is weten 
Data heeft de toekomst! We hebben geïnvesteerd in innovatieve platformen op het gebied van big data. Hiermee krijg jij eenvoudig inzicht in de totale arbeidsmarkt. Dat geeft je handvatten om bijvoorbeeld specifieke opdrachtgevers te benaderen, gewapend met interessante informatie.


10.     No-nonsense aanpak
Of je nu recruiter, opdrachtgever of kandidaat bent: bij Findr weet je altijd waar je aan toe bent. Eerlijkheid is het fundament van ons bedrijf. We zeggen waar het op staat en draaien er niet omheen. Hiermee trekken we ook opdrachtgevers, kandidaten en recruiters aan die bij ons passen.