Ondernemen met benefits

Heb jij het in je?

 

Alle vrijheid om je eigen business te runnen, maar toch onderdeel zijn van een grotere organisatie? Dat kan! Bij Findr Recruitment. 

Een fijn kantoor om productief te kunnen werken? Zorgen we voor. Goedwerkend softwarepakket waarmee je geen kans in de markt mist? Wordt geregeld. Naamsbekendheid en een geoliede marketingmachine? Werken we hard aan. Kortom: alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, staat voor je klaar.

Maar wie zoeken wij dan? We kunnen het niet genoeg benadrukken: mensen met drive. Voel jij je daarin aangesproken, dan sta je al met 1-0 voor. Een specialisatie in een bepaalde sector komt ook goed van pas. Je kent de branche, hebt een groot netwerk en weet waar organisaties en werknemers naar op zoek zijn. En dan het laatste, maar misschien wel belangrijkste stukje: de klik. Eerlijke, informele professionals met humor: die passen goed bij ons.

Allemaal leuk en aardig, maar je wilt natuurlijk weten wat wij te bieden hebben. Daar kunnen we kort over zijn: een fijne werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng, leuke mensen en goede verdiensten.

Praten doen we graag. Zeker met een kop koffie erbij. Aarzel dus niet en pak de telefoon!

 

 

Powered by OTYS
Findr gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.