De 6 voordelen van een goed recruitmentbureau

Categorieën: Findr Recruitment

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: een berichtje via LinkedIn van een recruiter die een functie in moet vullen. Vaak algemeen en niet toegespitst op jouw kwaliteiten. Of een recruitmentbureau dat net niet de juiste kandidaten weet te vinden voor jouw openstaande vacature. Dat kan anders. Ontdek de 6 voordelen van de werkwijze van Findr Recruitment! 

‘Findr?’, horen we je denken. Inderdaad, die naam doet waarschijnlijk nog geen belletje rinkelen. Maar daar komt snel verandering in, als het aan ons ligt. In een notendop: Findr Recruitment is hét nieuwe recruitmentbureau. Je vindt ons in Nijmegen, Den Bosch en alles wat daar tussenin en omheen ligt. We zijn opgericht in samenwerking met NasWerkt!, één van de regionale toppers in de uitzend- en detacheringsbranche. Graag zetten we de voordelen van het werken via een recruitmentbureau op een rijtje. 

1.    Jouw branche is bekend terrein 
Is de financiële wereld jouw terrein? Wil je aan de slag in de ICT? Of ben je een juridische professional? Findr Recruitment werkt met recruiters die hun branche van haver tot gort kennen. Ze weten welke opdrachtgevers ertoe doen, waar werknemers écht tot bloei komen en wanneer de nieuwste vacatures verschijnen. Belangrijke voorwaarden om kandidaten hun droombaan te bezorgen en organisaties te verblijden met de beste professionals.  

2.    Je weet waar je aan toe bent 
Het is fijn om vanaf de eerste kennismaking te weten waar je aan toe bent. Daarom zeggen we meteen waar het op staat. En in iedere vervolgstap zijn we net zo eerlijk en recht-door-zee. Dat doet echter niets af aan de professionaliteit. Het contact is altijd laagdrempelig en informeel. Iets op je hart? Eén telefoontje is genoeg. 

3.    We doen het samen 
Kandidaten en opdrachtgevers zien wij als partners. We slaan tenslotte de handen ineen om iets moois mogelijk te maken: een top carrière en/of een bevlogen, getalenteerde werknemer voor de lange termijn. 

4.    Blijven leren en ontwikkelen
Volgens Findr ben je nooit te oud om te leren. Sterker nog: blijven leren en jezelf ontwikkelen is essentieel. Daarom werken we samen met New Heroes, dé online opleider die leren voor iedereen bereikbaar wil maken. Als professional werk je aan je ontwikkeling en dat is goed voor jou én je potentiële werkgever. 

5.    Alleen matches die kloppen 
Het woord ‘middelmatig’ vind je niet in ons woordenboek. We streven naar het beste voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Past een kandidaat net niet in het plaatje? Dan stellen we ‘m niet voor. Is een opdrachtgever erg zakelijk en formeel, maar past dat niet bij jou? Dan kiezen we voor een kandidaat die beter in deze bedrijfscultuur past. 

6.    Zekerheid dankzij stabiele basis 
Findr Recruitment is dan misschien de new kid on the block in de recruitmentwereld, maar dat betekent niet dat we geen ervaring hebben. Naast het feit dat we met ervaren recruiters werken, hebben we een stevige basis in de uitzendbranche dankzij onze connectie met NasWerkt!. Hierdoor kunnen we alles bieden op het gebied van personeelsbemiddeling, binnen alle lagen van jouw organisatie. Van uitzenden en detacheren tot werving en selectie. 

Overtuigd?
Kennismaken doen we niet digitaal, maar het liefst face-to-face. We kijken je graag in de ogen om te ontdekken waar jouw behoeften liggen. Nieuwsgierig? Tot snel!   
 

 

 

Findr gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Anne
Publicatie datum
18-11-2019 10:00
Deel dit artikel
Powered by OTYS
Findr gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.