Recruitmentbureau, werving selectie, detacheren Nijmegen – Wijchen - Roosendaal - Groningen

Finding the perfect fit

Boost je carrière met Findr

De beste jobs, bij de beste werkgevers. Daar werken we hard voor. We willen namelijk niet zomaar een baan voor jou. We willen dat jij je er thuis voelt. Bij Findr gaan we voor duurzame arbeidsrelaties. Een baan die zó bij je past, dat je er niet meer weg wilt.

We helpen jouw carrière vooruit met een baan die écht bij je past. Van logistiek tot sales en van HR tot marketing: je vindt het bij Findr!

Finding people is our job

Findr vindt voor jou kandidaten in alle kantoorfuncties op mbo- en hbo niveau. Onze recruiters komen uit jouw branche. Daarom spreek je alleen kandidaten die goed aansluiten. De experts van Findr gebruiken hun netwerk en zoeken op plekken waar jij niet komt. Zo vinden ze mensen die echt bij je bedrijf passen. Ambitieuze en waardevolle werknemers voor een duurzame arbeidsrelatie.

Vacature alert

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Meld je dan aan voor de vacaturealert en krijg vacatures die bij je passen in je mailbox.

Sfeer afbeelding
Werknemer of toch  eigen baas? Word partner  binnen Findr!

Ondernemersdroom? Word eigen ondernemer bij Findr

Altijd al willen ondernemen? Wij geloven dat je samen sterker staat. Daarom helpen we vakmensen om te starten met een eigen onderneming als recruiter. Jij hebt de kennis van je vak, wij van recruitment. We bundelen de krachten en lanceren samen jouw eigen onderneming.