Wie zijn wij

Wie zijn wij

Het begon allemaal met twee jonge ambitieuze mannen. Een van hen, Ricardo, pakte de kans om eigenaar van Findr te worden met beide handen aan. Met zijn aanstekelijke enthousiasme haalde hij Robert binnen en zo begon hun avontuur. 

Inmiddels is Findr een solide en dynamisch recruitmentbedrijf met generalistische én specialistische recruiters in dienst. Allemaal mensen die groots durven denken en gaan voor de relatie met kandidaten en opdrachtgevers.

" Iedereen bij Findr is toegankelijk en ondernemend. En we zijn specialisten binnen het vakgebied van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons bijzonder.”

Ricardo Aguado, mede-eigenaar van Findr Recruitment

Hier doen we het voor

Hier staan we voor

Duurzame arbeidsrelaties. Daar staan we voor. Niet een snelle match om een vacature maar te vervullen, maar echte verbintenissen aangaan. Dit kunnen we doen door een unieke combinatie van vakidioten: recruiters uit een specifieke branche komen en daar nu in werven en een team van recruitment professionals. Zo adviseren en begeleiden we kandidaten en organisaties optimaal bij het vinden van de juiste match.

Bij Findr Recruitment geloven we niet in een one size fits all oplossing. We bemiddelen daarom in vaste banen, flexibele banen en ZZP functies. Ook bieden we interim recruitment oplossingen. Hierbij nemen we tijdelijk uw recruitment uit handen. Natuurlijk op een professionelen manier en met onze  bekende persoonlijke aanpak.

Hier gaan we voor

We willen de beste zijn in het benutten van vakkennis en recruitmentspecialisme. Door voortdurend up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in verschillende sectoren, maken we de beste matches. Zo dragen we bij aan het succes en de groei van zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Met oprechte interesse, korte lijntje en vakkennis staat ons team klaar om je te helpen!

Sfeer afbeelding