Findr Recruitment team

Dit is Findr Recruitment

Findr Recruitment is er voor zowel individuen als bedrijven met grootse ambities. Elk talent en elke ondernemingsvisie verdient een perfecte match, en bij Findr maken we die connectie.

In deze snel veranderende wereld is de juiste match cruciaal. Findr gaat verder dan oppervlakkige criteria; we duiken diep in wat bedrijven en kandidaten drijft. Met ons team van generalistische en specialistische recruiters, die de branches van onze klanten door en door kennen, zijn wij experts in het identificeren van talent en in het begrijpen van bedrijfsculturen en behoeften.

Ons streven? Duurzame verbindingen creeren die standhouden en impact maken.

In een zee van recruitmentmogelijkheden is Findr jouw kompas naar kwaliteit, integriteit en persoonlijke benadering. Of je nu een onderneming bent die zoekt naar versterking of een individu op zoek naar groei, Findr is jouw partner in succes.

"We kijken niet alleen naar bedrijfsbelangen, maar naar de belangen van de mensen erachter".

Robert & Ricardo - eigenaren Findr Recruitment

Hier doen we het voor

Hier doen we het voor

Duurzame relaties. Dat is onze drive. Meer dan de link tussen ons, de opdrachtgevers en de kandidaten, gaat het om die perfecte match. We streven ernaar dat als een vacature eenmaal vervuld is, het echt een duurzame fit is. Daarom stellen we lastige vragen. Durven we het te zeggen als iets niet werkt. Bouwen we een relatie op. Zo zorgen we voor blije werknemers en tevreden werkgevers.

Onze focus ligt verder dan het simpelweg invullen van een positie. We willen impactvolle samenwerkingen creëren waar zowel kandidaten als bedrijven van profiteren. Een plek waar werknemers floreren en werkgevers kunnen vertrouwen op een match die meerwaarde biedt. Zo zorgen we voor blije werknemers en tevreden werkgevers.

Findr is onderdeel van Elevate People Group

Bij Elevate People Group tillen we talent en organisaties naar een hoger niveau. Of je nu het ideale talent zoekt, investeert in duurzame inzetbaarheid, of strategisch HR-advies nodig hebt, wij staan voor je klaar. Met vijf specialistische bedrijven onder een dak, zijn we jouw partner voor groei en succes. Samen bereiken we meer.

Sfeer afbeelding
Werknemer of toch  eigen baas? Word partner  binnen Findr!

Kom werken bij Findr!

Heb je passie voor recruitment of zie je jezelf als partner binnen Findr? Wij zijn altijd op zoek naar talenten zoals jij. Jouw vakspecifieke kennis gecombineerd met onze ervaring in recruitment vormt de formule voor een succesvolle samenwerking. Laten we samen jouw volgende grote step zetten. Join Findr en maak het verschil!