Findr Recruitment team

Dit is Findr

Findr Recruitment is er voor werkzoekenden en bedrijven met grote ambities. Elk talent en elk bedrijf verdient werkgeluk en een langdurige arbeidsrelatie. Daar zorgen we voor bij Findr.

We gaan verder dan oppervlakkige criteria. We duiken diep in wat bedrijven en kandidaten drijft. Ons team bestaat uit generalistische en specialistische recruiters. Zij kennen de branches van onze klanten door en door kennen. Daarom zijn we bij Findr expert in het bij elkaar brengen van talent en vacature.

"We kijken niet alleen naar bedrijfsbelangen, maar naar de belangen van de mensen erachter".

Robert & Ricardo - eigenaren Findr Recruitment

Hier doen we het voor

Hier doen we het voor

Duurzame relaties. Dat is onze drive. Relaties tussen ons en opdrachtgevers en kandidaten, maar ook tussen kandidaten en opdrachtgevers. Hebben we een vacature vervuld? Dan willen we hem niet binnen no-time weer krijgen. Daarom stellen we lastige vragen. Durven we het te zeggen als iets niet werkt. Bouwen we een relatie op. Zo zorgen we voor blije werknemers en tevreden werkgevers.

Findr is onderdeel van Elevate People Group

Findr is onderdeel van de Elevate People Group. Hier tillen we talent en organisaties naar een hoger niveau. Of je nu het ideale talent zoekt, investeert in duurzame inzetbaarheid, of strategisch HR-advies nodig hebt, wij staan voor je klaar. Met vijf specialistische bedrijven onder één dak zijn we jouw partner voor groei en succes. Samen bereiken we meer.

Sfeer afbeelding
Werknemer of toch  eigen baas? Word partner  binnen Findr!

Kom werken bij Findr!

Wil je werken in de recruitment of zie je jezelf als partner binnen Findr? Wij zijn altijd op zoek naar talenten. Jouw vakspecifieke kennis gecombineerd met onze ervaring in recruitment zorgt voor een succesvolle samenwerking. Laten we samen jouw volgende stap zetten. Join Findr!