Ik ben werkgever

Finding the perfect fit

Elk succesvol bedrijf weet het: het draait allemaal om de mensen. Bij Findr Recruitment snappen we dat als geen ander. Een sterk team is de kern van elk bloeiend bedrijf, en het vinden van dat perfecte talent kan een uitdaging zijn. Daar komen wij in beeld.

Onze recruiters zijn specialisten in jouw branche. Ze hebben een neus voor talent en kennen de markt door en door. Of je nu zoekt naar een enthousiaste mbo-starter of een ervaren hbo-professional, we hebben een uitgebreid netwerk en de expertise om je te helpen.

Maar bij Findr stoppen we niet bij het vinden. We zorgen voor een connectie, een match die verder gaat dan alleen vaardigheden op papier. En zodra die connectie is gemaakt, empoweren we zowel bedrijven als talenten om samen te groeien.

Dus, als je op zoek bent naar een effectievere en efficiëntere manier om je team uit te breiden, ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw op Findr om je te verbinden met de professionals die je nodig hebt.

Onze expertises

Sfeer

Werving & Selectie

Match gevonden? Dan neem jij de kandidaat zelf in dienst. Je betaalt een eenmalige werving- en selectie-fee die we van tevoren hebben afgesproken.

Detacheren

Wanneer jullie medewerker werkt via detachering, heeft diegene een contract bij Findr. De werknemer werkt dan via ons bij jullie. Dit zorgt voor flexibiliteit en gemak.

RPO

Recruitment process outsourcing (RPO) is het uitbesteden van het recruitment proces aan een derde partij. Dit kan je overwegen omdat je simpelweg de capaciteit en/of kennis niet voor in huis hebt. Dan is outsourcing een optie. Benieuwd naar hoe dat werkt? 

ZZP bemiddeling

In deze vorm helpen wij onze klanten met het invullen van een (tijdelijke) oplossing waarbij een ZZP-er de uitkomst kan bieden. Wij kennen onze specialisten!

Wij werken voor

Hoe gaan we te werk

Hoe werken we? Simpel. We beginnen met energie, passie en een steengoed gesprek. We horen graag elk detail over jouw bedrijf en wat jouw ideale kandidaat typeert. We streven niet alleen naar de perfecte match, maar bouwen aan diepgaande relaties die leiden tot een langdurige en succesvolle samenwerking.

Welke samenwerking spreekt jou aan?

  • Werving en Selectie: De juiste persoon, direct op de juiste plek.
  • Detacheren: Continuïteit en flexibiliteit.
  • Interim: Tijdelijke professionals voor specifieke projecten.
  • ZZP: Zelfstandige experts klaar voor de klus.

Geïnteresseerd in een samenwerking die écht werkt? Neem contact met ons op en laten we samen de beste optie voor jouw vacature bespreken.

Duurzame inzetbaarheid
en werkgeluk

Bij ons draait het niet enkel om het vinden van de perfecte match; we gaan voor de long run. Duurzame arbeidsrelaties? Daar zetten we vol op in. En daarom zijn we trotse partners van Zoomin-HR. Specialisten staan klaar om te helpen met alle HR-vraagstukken. In elke laag van de organisatie en op elk moment in de carrière van jouw medewerkers.

Findr heeft ons geholpen met de inzet van een flexibele recruiter en het ontwikkelen van een onboardingstraject. Hierdoor hebben we binnen no-time onze instroomdoelen weten te behalen en onze nieuwe medewerkers een warm welkom kunnen geven. 

Mike Rolefes, Directeur Technology Unlimited