Ik zoek werk

Finding the perfect fit

Iedereen droomt van een baan die perfect past. Een baan die energie geeft en je dichter bij je ambitie brengt. Elke baan is een investering in je toekomstige carrière. We helpen je niet alleen bij het vinden van die nieuwe baan, we investeren óók graag in jouw ontwikkeling. Mis je bepaalde skills voor jouw droombaan? Dan kijken onze recruiters met jou naar de mogelijkheden en kansen. Zo zorgen we dat jij op een werkplek komt waar je gelukkig van wordt.

Ons streven? Duurzame verbindingen creeren die standhouden en impact maken. In een zee van recruitmentmogelijkheden is Findr jouw kompas naar kwaliteit, integriteit en persoonlijke benadering. Of je nu een onderneming bent die zoekt naar versterking of een individu op zoek naar groei, Findr is jouw partner in succes.

""Samen streven we naar meer dan alleen een baan - we zoeken naar een duurzame carrièrepad."

Lisa Strengers - Recruiter bij Findr Recruitment

Hier doen we het voor

Samen een duurzame match creëren

"Bij Findr begrijpen we dat je niet zomaar een baan zoekt; je zoekt een plaats waar je kunt groeien, gedijen en je passie kunt vervullen. Onze missie is om die perfecte verbinding voor jou te vinden.

Wij zijn geen gewoon recruitmentbureau; we zijn matchmakers in carrières. Onze toegewijde teamleden zijn hier om naar jou te luisteren, om te begrijpen wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wilt in je professionele leven.

Maar we gaan verder dan dat. We nemen de tijd om te begrijpen wat onze opdrachtgevers zoeken in een ideale kandidaat, en dan gaan we aan de slag om die perfecte match te vinden. We geloven dat een succesvolle match niet alleen gaat om het invullen van een vacature, maar om het leggen van de basis voor een duurzame en wederzijds bevredigende relatie tussen jou en je toekomstige werkgever.

Dus, laat ons je helpen om je volgende carrièrestap te zetten. Laten we samen bouwen aan een verbinding die niet alleen je loopbaan verandert, maar je leven verrijkt."

Findr is onderdeel van Elevate People Group

Bij Elevate People Group tillen we talent en organisaties naar een hoger niveau. Of je nu het ideale talent zoekt, investeert in duurzame inzetbaarheid, of strategisch HR-advies nodig hebt, wij staan voor je klaar. Met vijf specialistische bedrijven onder een dak, zijn we jouw partner voor groei en succes. Samen bereiken we meer.

Sfeer afbeelding
Werknemer of toch  eigen baas? Word partner  binnen Findr!

Kom werken bij Findr!

Heb je passie voor recruitment of zie je jezelf als partner binnen Findr? Wij zijn altijd op zoek naar talenten zoals jij. Jouw vakspecifieke kennis gecombineerd met onze ervaring in recruitment vormt de formule voor een succesvolle samenwerking. Laten we samen jouw volgende grote step zetten. Join Findr en maak het verschil!