Het team van Findr

Het Findr-team is een mooie mix van vakidioten met branchekennis en recruitmentprofessionals.  Hierdoor zijn we een divers team vol met ervaring, (vak)kennis en enthousiasme. Samen vormen we een hecht team. We inspireren en versterken elkaar. Onze recruiters hebben diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en beschikken over uitgebreide netwerken.

 

Zo kunnen de juiste match maken tussen werkgevers en kandidaten. We willen steeds groeien en ontwikkelen. Door trends in ons vakgebied bij te houden en ook door persoonlijke ontwikkeling. Werk je met ons team, dan kun je rekenen op persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundig advies.

Robert Kimya

Eigenaar

Robert is niet alleen de mede-eigenaar van Findr, maar ook een echte procesdenker met sterke communicatieve vaardigheden. Hij brengt helderheid in complexe situaties en houdt de energie in het team hoog als levensgenieter. 

Ricardo Aguado   

Eigenaar

Ricardo is mede-eigenaar van Findr. Hij is een echte verbinder, maar ook een bron van creativiteit en positivisme in ons team. Hij is toegewijd aan het bouwen van een sterke fundering voor ons succes.

 

Nina van de Worp

Recruitment specialist

Nina is een zeer waardevol lid van ons team en een collega van het eerste uur. Haar energie en positieve aanwezigheid zijn aanstekelijk, en als een echte recruitment professional tilt ze organisaties op interim basis naar een hoger niveau in hun wervingsproces.

Kirstin Menger

Inhouse Consultant

Kirstin heeft de eer van allereerste collega binnen Findr! Haar flinke dosis ervaring binnen in de arbeidsbemiddeling en HR maken haar tot een expert in het maken van planningen en het beheren van processen.
Klant Happy = Kirstin Happy!

Maud Ruiter

Accountmanager

In ons team schittert Maud als een stralende persoonlijkheid die verbindt, altijd vol enthousiasme en behulpzaamheid. Sterk in de sales & relaties en tevens actief in de rol als interim recruiter. Deze combi maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team.

Nicole Foppen

Zorg Recruiter

Nicole de onbetwiste expert op het gebied van zorgrecruitment. Haar uitgebreide ervaring en diepgaande kennis maken haar tot een ware vakidioot. Ze excelleert zowel als bureau- als corporate recruiter binnen de zorg, en haar bijdrage is van onschatbare waarde voor ons team.

Lotte de Kleijn

 Marketing

Lotte brengt ons naar een hoger niveau op het gebied van communicatie, branding en vindbaarheid. Heb je ons online gevonden? Grote kans dat dit door Lotte komt ;)
Ze is echt een aanwinst!

 

 

Teun van der Roest

Techniek Recruiter

Teun is onze technische expert en dé techniek recruiter in ons team. Met jarenlange praktijkervaring in de branche, speurt hij nu namens onze opdrachtgevers naar de perfecte kandidaat in een competitieve markt. Dankzij zijn uitgebreide vakkennis kan hij kandidaten en klanten uitstekend adviseren.

Daan Borsje

Sales / Techniek Recruiter

Daan is een ondernemer in hart en nieren met een indrukwekkende staat van dienst in zowel sales als techniek. Als verbinder met een enorme drive deelt hij zijn liefde voor motoren en geeft hij nu vol gas als recruiter. Daan is een echte teamspeler. Hij blinkt uit in het opbouwen van sterke klantrelaties, altijd gericht op vooruitgang. 

Kom werken bij Findr!

Wil je werken in de recruitment? Wij zijn altijd op zoek naar talenten. Jouw vakspecifieke kennis gecombineerd met onze ervaring in recruitment zorgt voor een succesvolle samenwerking. Laten we samen jouw volgende stap zetten. Join Findr!