Duurzame inzetbaarheid

Wij maken matches duurzaam. Benieuwd hoe?

Zoek jij ambitieuze professionals voor een tijdelijke opdracht of vaste functie? De professionals van Findr laten teams excelleren en brengen met hun expertise en skills jouw organisatie naar een hoger niveau. Wij gaan voor een duurzame match. We zijn niet alleen een recruitmentbureau, maar uw HR partner. Meld je vacature aan en binnen 24 uur brengen wij je in contact met de beste professionals. Jouw vraagstuk is ons vertrekpunt.

Met een breed scala aan branches, van logistiek tot sales, en van HR tot marketing, hebben we een uitgebreid netwerk om de perfecte match voor jou te vinden. En we gaan niet over één nacht ijs. We nemen de tijd om je te leren kennen, je ambities te begrijpen en je dromen te respecteren. We zijn niet zomaar een recruitmentbureau, wij zijn jouw persoonlijke wegwijzers naar duurzame matches! Dus waar wacht je nog op? 

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Ontdek de sleutel tot succes in een snel veranderende wereld met onze whitepaper over duurzame inzetbaarheid.

Leer hoe je jouw organisatie future-proof maakt door de juiste competenties te ontwikkelen, medewerkers gezond en gelukkig te houden, en te investeren in hun groei. Ontdek de voordelen van duurzame inzetbaarheid, zoals hogere productiviteit, betrokken medewerkers en een gezonde organisatie.

Lees onze whitepaper en ontdek hoe je de concurrentie voorblijft en een positieve impact hebt op zowel je medewerkers als de maatschappij.

Data-gedreven werken aan duurzame inzetbaarheid

Het is van cruciaal belang voor elke organisatie om te weten wat nu belangrijk is om relevant te blijven in de toekomst. Duurzame inzetbaarheid gaat verder dan de praktische problemen van vacatures, uitgevallen medewerkers of tegenvallende prestaties.

Sfeer afbeelding
Werknemer of toch  eigen baas? Word partner  binnen Findr!

Kennis delen is vermenigvuldigen

Regelmatig schrijft Zoomin-HR over verschillende HR onderwerpen. Wat ze denken, wat ze doen, wat ze ervaren of wat ze weten. Net zoals wij graag door anderen worden geïnspireerd, inspireren we op onze beurt ook graag jou. Daarom schrijven we whitepapers en blogs (en wie weet komt er in de toekomst nog eens een podcast). We schrijven over allerlei HR en arbeids- en organisatiegerichte thema’s.

Zo’n 4 keer per jaar schrijven we een whitepaper over een interessant en actueel HR-thema. Ook benieuwd naar onze visie of oplossingen op deze thema’s? Download hier dan één van onze whitepapers. Vul je gegevens in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.