Onze diensten

Altijd een passende oplossing!

Bij Findr zijn we meer dan alleen een recruitmentbureau; we zijn jullie partners in het opbouwen van topteams en het versterken van jullie organisatie. Met een breed scala aan diensten, waaronder werving & selectie, detachering, Recruitment Process Outsourcing (RPO), en ZZP bemiddeling, bieden we oplossingen op maat die voldoen aan jullie specifieke behoeften. 

Of het nu gaat om het vinden van de juiste vaste medewerker, tijdelijke versterking, uitbesteding van wervingsprocessen, of het matchen van zelfstandige professionals, wij hebben de expertise en toewijding om de beste oplossing te bieden. Samen bouwen we aan de toekomst van jullie organisatie.

Sfeer

Werving & Selectie

We helpen je de perfecte vaste medewerker te vinden, van begin tot eind, zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet voor je organisatie. Samen een duurzame match!

Detacheren & Detavast

Onze detacheringsdienst biedt de flexibiliteit om tijdelijke krachten in te huren voor projecten, piekperiodes of het aantrekken van specifieke expertise zonder langdurige verplichtingen. 

ZZP bemiddeling

Onze ZZP-bemiddelingsdienst is niet alleen een oplossing voor tijdelijke behoeften, maar ook een strategisch middel om tegelijkertijd te werven voor vaste posities. Hier draait je business altijd door.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

We nemen wervingsprocessen over, van sourcing tot onboarding, om efficiëntie te verbeteren en de beste talenten te verwerven. Dit kan al vanaf 8 uur per week. 

Hoe gaan we te werk

Hoe werken we? Simpel. We beginnen met energie, passie en een steengoed gesprek. We horen graag elk detail over jouw bedrijf en wat jouw ideale kandidaat typeert. We streven niet alleen naar de perfecte match, maar bouwen aan diepgaande relaties die leiden tot een langdurige en succesvolle samenwerking.

Welke samenwerking spreekt jou aan?

  • Werving en Selectie: De juiste persoon, direct op contract. 
  • Detacheren: Continuïteit en flexibiliteit en geen werkgeverslasten.
  • RPO: Besteed uw recruitmentproces (deels) aan ons uit.
  • ZZP: Zelfstandige recruitment experts direct klaar voor de klus.

Geïnteresseerd in een samenwerking die écht werkt? Neem contact met ons op en laten we samen de beste optie voor jouw vacature bespreken.