Vind de beste professional voor jouw organisatie

Zoek jij ambitieuze professionals voor een tijdelijke opdracht of vaste functie? De professionals van Findr laten teams excelleren en brengen met hun expertise en skills jouw organisatie naar een hoger niveau. Wij gaan voor een duurzame match. We zijn niet alleen een recruitmentbureau, maar uw HR partner. Meld je vacature aan en binnen 24 uur brengen wij je in contact met de beste professionals. Jouw vraagstuk is ons vertrekpunt.

Met een breed scala aan branches, van logistiek tot sales, en van HR tot marketing, hebben we een uitgebreid netwerk om de perfecte match voor jou te vinden. En we gaan niet over één nacht ijs. We nemen de tijd om je te leren kennen, je ambities te begrijpen en je dromen te respecteren. We zijn niet zomaar een recruitmentbureau, wij zijn jouw persoonlijke wegwijzers naar duurzame matches! Dus waar wacht je nog op? 

Findr als partner

Bij Findr gaan we verder dan alleen recruitment; we zijn toegewijd aan het helpen van organisaties om een positieve werkomgeving te creëren en duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Onze focus op werkgeluk en duurzame inzetbaarheid vormt de kern van onze benadering. We begrijpen dat gelukkige werknemers productiever en loyaler zijn, en dat duurzame inzetbaarheid essentieel is voor de groei van een organisatie. Daarom bieden we niet alleen de beste kandidaten voor jullie teams, maar werken we ook samen met jullie om strategieën te ontwikkelen die werkgeluk en duurzame inzetbaarheid bevorderen. Samen bouwen we aan een gezonde, productieve, en florerende werkomgeving.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Ontdek de sleutel tot succes in een snel veranderende wereld met onze whitepaper over duurzame inzetbaarheid.

Leer hoe je jouw organisatie future-proof maakt door de juiste competenties te ontwikkelen, medewerkers gezond en gelukkig te houden, en te investeren in hun groei. Ontdek de voordelen van duurzame inzetbaarheid, zoals hogere productiviteit, betrokken medewerkers en een gezonde organisatie.

Lees onze whitepaper en ontdek hoe je de concurrentie voorblijft en een positieve impact hebt op zowel je medewerkers als de maatschappij.